Інгредієнти до рецептом:
- Три банки (по 430 гр.) Консервованих протертих помідорів
- 3 – 4 зубчики часнику, подрібненого
- 1 середня головка ріпчастої цибулі, дрібно нарізана
- 1/2 ст. білого вина (або курячого бульйону)
- Сіль і мелений перець щіпка цукру
- Оливкова олія
- Листя свіжої петрушки
- Листя свіжого базиліка
Приготування страви за рецептом:
Налийте столову ложку оливкової олії, в гарячу сковороду, нагріту до помірно високої температури, додайте часник і нарізану цибулю і трохи обсмажте.
Тепер додайте вино (або курячий бульйон), готуйте, помішуючи, поки рідина не зменшиться наполовину.
Додайте подрібнені помідори і перемішайте. Додайте сіль і перець за смаком, і дрібку цукру.
Зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте соус марінара протягом 30 хвилин. До кінця приготування, наріжте свіжу петрушку і базилік і додайте її в соус за смаком, перемішайте.