Класичний соус марінара

Інгредієнти до рецептом:

  • Три банки (по 430 гр.) Консервованих протертих помідорів
  • 3 – 4 зубчики часнику, подрібненого
  • 1 середня головка ріпчастої цибулі, дрібно нарізана
  • 1/2 ст. білого вина (або курячого бульйону)
  • Сіль і мелений перець щіпка цукру
  • Оливкова олія
  • Листя свіжої петрушки
  • Листя свіжого базиліка

Приготування страви за рецептом:

Налийте столову ложку оливкової олії, в гарячу сковороду, нагріту до помірно високої температури, додайте часник і нарізану цибулю і трохи обсмажте.

Тепер додайте вино (або курячий бульйон), готуйте, помішуючи, поки рідина не зменшиться наполовину.

Додайте подрібнені помідори і перемішайте. Додайте сіль і перець за смаком, і дрібку цукру.

Зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте соус марінара протягом 30 хвилин. До кінця приготування, наріжте свіжу петрушку і базилік і додайте її в соус за смаком, перемішайте.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Категоря:
Соуси

Don't Miss! random posts ..