Багатий смаком салат з буряком, шинкою і відвареним язиком, увінчаний маринованими грибочками 🙂
інгредієнти
- буряк,
- шинка,
- картопля,
- яловичий язик,
- маринований огірок,
- мариновані гриби,
- майонез.
Всі інгредієнти, крім майонезу, в рівних за обсягом кількостях.
Рецепт приготування салату
- Варимо картоплю і буряк в різному посуді. Остужаем. Чистимо.
- Яловичий язик варимо в підсоленій воді. Нарізаємо кубиками.
- Кубиками нарізаємо шинку.
- Викладаємо салат шарами, змащуючи шари майонезом:
1 – трем на крупній тертці буряк,
2 – шинка кубиками,
3 – картопля на крупній тертці,
4 – морква кубиками,
5 – огірки на крупній тертці,
6 – гриби.
Салат готовий. Смачного!