Як приготувати стейк з форелі

СТЕЙК ІЗ ФОРЕЛІ НА СКОВОРОДІ:

Пропоную Вам рецепт про те, як приготувати форель смачніше і швидше!
Варіантів приготування стейків з форелі не так вже й багато, одним і найкращих і швидких вважається традиційна смаження на сковороді. І для того, щоб наша рибка вийшла ароматною і соковитою, попередньо замаринуємо її в лимонному соку з приправами. Страва не займе у Вас багато часу, але при цьому буде дуже корисною та ситною.

  • Форель – 400 г
  • кріп – за смаком
  • Петрушка – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний молотий – за смаком
  • Лаймовий сік – 50 мл
  • Оливкова олія – 1 ст. л.
  • сир пермезан для посипки зверху

Спосіб приготування:

1. Стейк форелі посолити і поперчити, збризкати лимонним соком, посипати зеленню і залишити на 10 хвилин.

2. Розігріти на сковороді олію, викласти стейки форелі.

3. Смажити стейки на середньому вогні 15 хвилин, кожні 5 хвилин перевертаючи та поливаючи лимонним соком.

4. Подавати стейки із форелі на листі салату, прикрасивши нарізаним лайму, посипати пермезаном.

Можна зробити легкий салат або подати страву з картоплею чи рисом.

Підійде вершковий або часниковий соус. Як напій чудово підійде сухе біле вино, яке чудово розкриває всі смакові якості риби.

Приємного вам апетиту!

Don't Miss! random posts ..