Інгредієнти:
- Свинна вирізка 600 гр
- Печериці 200 гр
- Цибуля 1 шт.
- Помідори чері 150 гр
- Перець болгарський 0,5 шт.
- Вершки 40 мл
- Цедра апельсина 1 ч.л.
- Олія оливкова 20 мл
- Гірчиця 1.5 ст.л
- Сецебелі соус 1 ст.л
- Сіль, перець 0,75 ч.л.
Приготування:
Печериці почистити, відрізати ніжку, нарізати на 6 частин.
Помідор черрі розрізати навпіл.
Цибулю нарізати кільцями.
Болгарський перець нарізати соломкою.
На оливковій олії обсмажити цибулю, гриби, болгарський перець і помідори черрі протягом 3-х хвилин. Додати вершки, цедру апельсина, сіль та перець чорний. За хвилину зняти з вогню.
Рулет. Вирізку свиннну розрізати вздовж навпіл, не прорізаючи м’якоть до основи. Розгорнути дві частини в різні боки. Застелити м’ясо харчовою плівкою і відбити пласт товщиною 0,5-1 см, надаючи йому прямокутну форму.
М’ясо поперчити, посолити, змастити соусом сецебелі. Поверх свинини викласти начинку і згорнути в рулет. Перев’язати його кулінарною ниткою, змастити гірчицею, збризкати оливковою олією.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин.