[vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]Фаршировані свинячі котлети з корейки на кісточках виглядають святково, а готуються неймовірно просто. Свинина попередньо замочується в розсолі, а потім в кожній котлеті збоку розрізається глибокі кишені, який наповнюється плавким сиром, зеленю і часником. Обсмажте їх, щоб м’ясо на кісточці підрум’янилося, а сир всередині апетитно розплавився і злився з зеленню. Для гарніру приготуйте білу квасолю, прогрів її на сковороді в що залишилися після смаження м’яса соках.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
Інгредієнти за рецептом:
- 4 натуральні свинячі котлети на кістках (по 170 – 220 гр. Кожна)
- 1/4 ст.л. цукру
- Половина середнього качана зеленого салату
- 2 зубчики часнику
- 4 ст. л. оливкового масла + додатково, щоб змастити 4 скибочки
- сиру проволоне (приблизно 60 гр.)
- 4 свіжого листя шавлії,
1 банка (540 гр.) Консервованої квасолі
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
Приготування страви за рецептом:
У великій мисці в 3 ст. теплої води розчиніть 1/4 ст. солі і цукор.
Вставте невеликий ніж в округлу бічну сторону кожної свинячий котлети і проріжте глибоку кишеню шириною близько 5 см.
Замочіть котлети в розсолі приблизно на 5 хвилин.
Тим часом дрібно наріжте листя салату і часник. Змішайте з 2 ст. л. оливкового масла, сіллю і чорним перцем за смаком.
Вийміть котлети з розсолу і обсушити паперовими рушниками. Складіть кожну скибочку сиру навпіл і вкладіть в кишеню свинячий котлети, потім начините кишеню сумішшю з салату.
Змастіть свинину оливковою олією, посипте шавлією, посоліть і поперчіть. У великій сковороді на помірно сильному вогні нагрівайте залишилися 2 ст. л. оливкового масла.
Обсмажте свинячі котлети по кілька штук, перевернувши один раз, до золотистого кольору, 3-4 хвилини.
Перекладіть на тарілку. Додайте в сковороду квасолю і 1/3 ст. води, посоліть і поперчіть за смаком.
Поверніть свинину на сковороду, накрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні до готовності, ще 5-7 хвилин. Подавайте свинину з квасолею.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]