Грибний суп-пюре

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Складові:

  • цибуля – 1 шт.
  • масло рослинне – 2-3 ст.л.
  • гриби – 400 гр.
  • картопля – 1 шт.
  • сіль – 1 ч.л.
  • вода – 600 мл.
  • хліб – 1
  • сухі трави
  • вершки – 100-200 мл.
  • смчп – 1 пакетик (при подачі)

Приготування:

Нарізати цибулю і відправити в каструлю обсмажувати на рослинній олії.

Смажимо пару хвилин.

Потім туди ж відправити нарізані гриби.

Дивіться, щоб не перепечеться їх.

Інакше в результаті гриби потемніють, і суп буде темним.

Очистити, помити і нарізати кубиками 1 картоплину.

Потім відправити в загальну каструлю і залити водою.

Довести до кипіння, накрити кришкою і варити 20 хвилин.

Нарізати хліб кубиками і відправити в сковороду.

Додати трохи масла і спеції за смаком.

Перемішати і обсмажити до золотистої скоринки.

Готовий суп взблендеріть до однорідності і додати вершки.

Перемішати і довести до кипіння.

Потім розлити по тарілках, додати сухарики і прикрасити.

Смачного! 🙂

Корисно знати:

Грибний суп пюре – ідеальний в будь-який час року. Рецепт простий, а інгредієнти завжди знайдуться вдома або в найближчому магазині. Можете приготувати крем суп з печериць на звичайних вершках або ж веганські варіант на кокосових – на ваш вибір. Смачно буде і так і так) До речі, кокосових вершків потрібно рази в 2 менше і коштують вони дешевше коров’ячих. А смак набагато більш насиченим. Це вам на замітку) Про СМЧП при подачі тільки не забудьте. З ним все смачніше.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Don't Miss! random posts ..