Готуй курку!
Швидко, просто, смачно, корисно і все в одному рецепті! Така куряча підливка з грибним ароматом стане простою стравою для перекусу (зі шматочком свіжого хліба, наприклад), і гарніром до гречки, рису або картопляного пюре. Дуже смачна і дуже проста страва!
Інгредієнти:
- Куряче філе 700 грам.
- Печериці 400 грам.
- Сметана 300 грам.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Спеції сухі (Італійські трави) за смаком
- Вершкове масло 25 грам.
- Вода (за бажанням) 150 мл.
- Цибуля 2 штуки.
Приготування:
Підготуйте продукти – вимийте гриби, з курячого філе зніміть плівки та жир. Наріжте куряче філе кубиками.
Розтопіть на сковороді вершкове масло.
Викладіть курку і швидко обсмажте. Якщо ви хочете м’ясо з скоринкою, то використовуйте інше масло – або топлене, або суміш соняшникової та вершкового. Так олія не згорить, і ви зможете готувати за більшої температури.
Наріжте гриби.
Викладіть гриби до курки і смажте 5 хвилин, помішуючи. Потім коли гриби трошкі протушаця порізати цибулю і додати до петельні.
Додайте спеції та сметану. Якщо ви хочете рідку підливу – додайте воду. Якщо ви подаватимете таку курку з макаронами, візьміть воду від варіння макаронів, вона загусне як соус.