Ніжна кислинка граната в цій страві чудово доповнює традиційне поєднання м’яса і овочів.
Інгредієнти:
- яловичина 200 г
- часник 1-2 зубчики
- картопля 2 штуки
- морква 1-2 штуки
- Буряк 1-2 штуки
- сир 100 г
- Чорний мелений перець за смаком
- майонез за смаком
- зерна граната за смаком
Приготування:
М’ясо відваріть приблизно за годину або більше. Остудіть, наріжте дрібними шматочками і змішайте з подрібненим часником.
Як і скільки варити яловичину
Овочі відваріть до готовності: картоплю за 20-30 хвилин, морква – за 30-40 хвилин, буряк – за 1-2 години.
Скільки варити буряк і як прискорити процес
Натріть остиглі овочі і сир окремо на крупній тертці.
Викладіть салат шарами в такій послідовності: картопля, м’ясо, морква, сир і буряк. Кожен шар злегка посипайте перцем, а також покривайте сіточкою з майонезу або змащуйте їм.
Готовий салат залиште на годину в холодильнику. Перед подачею прикрасьте майонезом і зернами граната.