Новорічний салат з яловичиною і гранатом

Ніжна кислинка граната в цій страві чудово доповнює традиційне поєднання м’яса і овочів.

Інгредієнти:

  • яловичина 200 г
  • часник 1-2 зубчики
  • картопля 2 штуки
  • морква 1-2 штуки
  • Буряк 1-2 штуки
  • сир 100 г
  • Чорний мелений перець за смаком
  • майонез за смаком
  • зерна граната за смаком

Приготування:

М’ясо відваріть приблизно за годину або більше. Остудіть, наріжте дрібними шматочками і змішайте з подрібненим часником.

Як і скільки варити яловичину

Овочі відваріть до готовності: картоплю за 20-30 хвилин, морква – за 30-40 хвилин, буряк – за 1-2 години.

Скільки варити буряк і як прискорити процес

Натріть остиглі овочі і сир окремо на крупній тертці.

Викладіть салат шарами в такій послідовності: картопля, м’ясо, морква, сир і буряк. Кожен шар злегка посипайте перцем, а також покривайте сіточкою з майонезу або змащуйте їм.

Готовий салат залиште на годину в холодильнику. Перед подачею прикрасьте майонезом і зернами граната.

Don't Miss! random posts ..