Пісна випічка млинці пісні смачний рецепт

Розкішні пісні коржики на кожен день!

Такі коржики непогана альтернатива хлібу! Загалом готуються вони досить просто та недовго. Подати коржики можна до перших, других страв, а також коржі добре поєднуються з різними намазками, паштетами.

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно 350грам.
  • Вода 100 мл
  • Рослинна олія 2 стол.л
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

Підготуйте продукти, необхідні для приготування пісних коржів на сковороді. Вам знадобляться: борошно пшеничне, вода, рослинна олія, а також трохи солі та меленого чорного перцю. Рослинна олія бажано брати без яскраво вираженого аромату, ідеальний варіант – оливкова олія першого віджиму.

Пшеничне борошно просійте у велику миску, додайте чорний мелений перець, перемішайте. Нагрійте воду до 80-90 градусів, додайте у воду сіль, перемішайте так, щоб всі кристали солі розчинилися. Солону воду поступово додавайте у борошно. Води може буде потрібно трохи більше. Орієнтуйтесь на стан тіста. Додайте олію і замісіть пластичне тісто.

Накрийте тісто чистим пакетом та залиште на 15-30 хвилин. Потім замісити тісто ще раз руками. Ви відчуєте, що тісто стане гладкішим, а також воно буде суттєво м’якшим. Розділіть тісто на кілька шматочків і скачайте в кульки. Розмір кульок залежатиме від бажаного розміру готових коржів.

Кожну кульку розкатайте у круглий пласт. За допомогою блюдця чи тарілки виріжте ножем кола.

На сковорідці розігрійте олію. По одному викладайте кола з тіста в гарячу олію та обсмажуйте до апетитного підрум’янювання. Потім переверніть корж і обсмажте з іншого боку. Готові коржики викладайте на велику страву, застелену паперовими рушниками або серветками. Коли всі коржики будуть обсмажені, то накрийте їх перевернутою мискою, щоб вони не сохли, а також щоб розм’якшилися від власного тепла і вологи.

Замішуючи тісто та додаючи воду будьте обережні! Не обпікайте руки гарячою водою, краще спочатку замішувати тісто за допомогою столової ложки, а потім вже приступити до замішування руками.
Коржики смачні, коли вони свіжоприготовлені, тільки зі сковорідки або ще теплі. Тому краще готувати їх невеликими порціями.

Don't Miss! random posts ..