Пісний борщ з квашеної капусти

Інгредіенти:

  • Квашена капуста 200 г
  • Редька ½ шт
  • Морква 2 шт
  • Помідор 4 шт
  • Квасоля 50 г
  • Соняшникова олія за смаком
  • Сіль, перець за смаком
  • Зелень за смаком

Пісний борщ з квашеної капусти: покроковий рецепт приготування

1. З вечора замочуємо в окропі квасоля, перед гарненько промивши. Вранці ще раз гарненько промиваємо і ставимо варитися. Можна цей етап пропустити, якщо використовуєте консервовану квасолю.

2. В цей же час ставимо варитися квашену капусту. Вода повинна трохи покривати капусту. Якщо у вас вона дуже кисла, то краще її промити і гарненько віджати, і тільки після цього відправляти варитися. В середньому капуста буде варитися годину. За цей час ми приготуємо все інше.

3. Далі очищаємо редьку і нарізаємо її так, як зазвичай нарезаете картопля в суп. Відправляємо варитися, приблизно хвилин 15, і вона готова.

4. Чистимо моркву і нарізаємо соломкою. Помідори нарізаємо квадратиками. Далі згасимо овочі на сковороді. З додаванням олії і води. Я люблю додавати воду, коли тушу овочі. Так масло не виділяє канцерогени. А овочі добре обсмажуються.

5. Коли квасоля звариться, зливаємо зайву воду. Так само зливаємо воду з редьки. Обжарку залишаємо як є.

6. Коли капуста буде готова, додаємо обжарку, редьку і квасоля.

7. Додаємо окропу, перемішуємо. За смаком можна додати сіль, перець і зелень.

Ми залишаємо потомитися 5 10 хвилин, і суп готовий! Обов’язково під час кожного прийому їжі повинен бути присутнім овочевий салат. Салати допомагають нашому травленню, тому їжте їх частіше.

Інші рецепти для вас:
·

Don't Miss! random posts ..