Для приготування знадобиться (на 4 порції):
- 500 г рибного філе;
- 1 цибулина;
- 1 ст. ложка рослинної олії;
- 4 картоплі;
- 2 ст. ложки томатного соусу;
- 3 ст. ложки сметани;
- 2 солоних огірків;
- сіль, мелений чорний перець.
Рецепт приготування:
Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити на олії. Духівку нагріти до 200°С. Картоплю очистити, вимити, нарізати часточками і покласти в горщики разом із цибулею. Злегка посолити, поперчити, залити невеликою кількістю води, накрити та поставити в духовку на 15 хв.
Рибне філе нарізати невеликими шматочками, огірки – кружальцями. Додати в горщики до овочів разом з томатним соусом та вершками.
При необхідності долити трохи води. Гасити ще 15 хв. До готової страви можна додати зелень.