Рибні новорічні страви – Горщик з рибою

Для приготування знадобиться (на 4 порції):

  • 500 г рибного філе;
  • 1 цибулина;
  • 1 ст. ложка рослинної олії;
  • 4 картоплі;
  • 2 ст. ложки томатного соусу;
  • 3 ст. ложки сметани;
  • 2 солоних огірків;
  • сіль, мелений чорний перець.

Рецепт приготування:

Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити на олії. Духівку нагріти до 200°С. Картоплю очистити, вимити, нарізати часточками і покласти в горщики разом із цибулею. Злегка посолити, поперчити, залити невеликою кількістю води, накрити та поставити в духовку на 15 хв.

Рибне філе нарізати невеликими шматочками, огірки – кружальцями. Додати в горщики до овочів разом з томатним соусом та вершками.

При необхідності долити трохи води. Гасити ще 15 хв. До готової страви можна додати зелень.

Інші рецепти для вас:
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Don't Miss! random posts ..