Салати з млинцями, приготованими із збитого яйця із сіллю, користуються популярністю. Ми рекомендуємо додати 1 ч.л майонезу (в розрахунку на одне яйце), тоді млинці вийдуть соковитішими і ніжнішими. Детально, з покроковими фото процесу приготування розглянемо смачний, улюблений у нашій родині салат з додаванням кукурудзи та маринованої цибулі.
Інгредієнти:
- Яйце куряче – 3 шт.
- Ковбаса (варена або шинка) – 200 гр.
- Майонез – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 невелика головка
- Кукурудза – 200 гр
- Кріп – 3 гілочки
Як приготувати салат з млинцями з яєць, кукурудзи та шинки.
Цибулю почистити і нарізати тонкими півкільцями. У 1/3 склянки води влити 2 ст.л 9% оцту. “Втопити” цибулю в маринаді на 10 хвилин.
У салатник складаємо нарізану соломкою шинку.
Додаємо мариновану цибулю (злити зайву рідину).
Яйця збити, додати щіпку солі та 1 ч.л майонезу. Посмажити млинці та нарізати із соломкою. Додати до салатника.
З банки кукурудзи злити рідину, відправити до решти інгредієнтів.
Свіжий кріп нарізати і додати салат.
Додати майонез.
Перемішати. За бажанням посолити, поперчити.
Як приготувати млинці з яєць для салату.
Класичний рецепт млинців містить всього три інгредієнти в наступних пропорціях:
- яйце – 1 шт.;
- крохмаль – 1,5 чайні ложки;
- олія – 1 чайна ложка.
- За бажання можна ще додати до смаку солі, перцю та інших спецій.
Спосіб приготування простий. Інгредієнти змішати віночком чи міксером до однорідної консистенції. Сковорідку змастити олією і розігріти на сильному вогні. Потім вогонь зменшити до середнього та вилити на сковороду порцію суміші. Тіста рівномірно розподілити поверхнею жаровні і готувати до появи рум’яної скоринки по краях (приблизно 1 хв.). Млинець перевернути і обсмажити з іншого боку секунд 30. Готові млинці перед додаванням салат потрібно обов’язково остудити.