На будь-якому святковому столі буде мати успіх закусочний торт-салат !
Інгредієнти:
- філе оселедця – 2 шт.
- печериці – 300 г
- волоські горіхи різані – 1/2 склянки
- яйця варені – 3 шт.
- морква – 1 шт.
- цибуля ріпчаста – 2 головки
- рослинне масло – 1 ст. ложка
- зелень кропу – 1 пучок
- зелена цибуля – 1 пучок
- майонез – 200 г
Приготування:
Оселедець почистити, видалити кістки і нарізати дрібними кубиками, змішати з рубаними горіхами.
Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці.
Овочі злегка підсмажити на маслі, до прозорості цибулі. Гриби відварити в підсоленій воді, остудити, нарізати скибочками.
Яйця, кріп і зелена цибуля дрібно порізати. Кріп змішати з цибулею.
Викладаємо шарами в салатник, змащуючи кожен шар майонезом: оселедець з горіхами, яйця, овочі, гриби та зелень.
Смачного 🙂