Знадобиться:
- 250 г відвареної червоної риби
- 150 г майонезу
- 100 мл сметани
- 4 яйця
- 2 відварені моркви
- 2 бульби відвареної картоплі
- 1 велика цибулина
- гілочки кропу та зелена цибуля для прикраси
- сіль, мелений чорний перець
Приготування:
Рибу дрібно нарізати і розкласти формочками. Майонез змішати зі сметаною та намазати шар риби. Білки відокремити від жовтків і дрібно порізати.
Моркву та картопля окремо натерти на великій тертці, цибулю нарізати. Жовтки розфарбувати.
У формочки викласти шарами моркву, цибулю та картопля, прошаровуючи майонезним соусом. Зверху покласти жовтки, прикрасити зеленню і прибрати в холод на 2 год.