Свинина запечена у духовці як спачно запекти мясо

Свинина запечена в духовці,

на мій погляд – це найлегша і проста страва, яка користується великою популярністю у господинь. Свинину, приготовлену в такий спосіб, можна подати до будь-якого гарніру, або приготувати з нею смачний бутерброд. Також можна подати як нарізку на святковий стіл. Варіантів багато.

Свинина, запечена в духовці, завжди виходить ароматною, соковитою і дуже смачною. Вона чудово поєднується з овочами, різними соусами та гарнірами. Смачного!

Нам знадобиться:

  • 1,2-1,5 кг. свинини
  • 2-3 ст. гірчиці
  • 2-3 ст. л. майонезу
  • 4 зубчики часнику
  • 1 ст.л солі

Як приготувати свинину, запечену в духовці:

1. У мисці змішати гірчицю та майонез.
Свинину вимити та обсушити паперовим рушником.

2. Натерти мясо сілю,  гірчично-майонезною сумішшю та прибрати в холодильник на кілька годин, можна на ніч.

3. Потім зробити в м’ясі кілька надрізів та вставити в них зубчики часнику. Великі зубчики можна розрізати на 2-4 частини.

Загорнути м’ясо у фольгу, перекласти у форму для запікання або сковороду та запікати 1,5 години за температури 180-190 градусів.

Потім розгорнути фольгу і запікати ще 10-15 хвилин, поки м’ясо не підрум’яниться.

4. Подавати м’ясо можна як у гарячому, так і холодному вигляді.
Смачного!

Don't Miss! random posts ..