Смачна сирна паска неодмінно прикрасить ваш святковий великодній стіл. Беріть на замітку рецепт і готуйте із задоволенням! Опис приготування: Щоб приготувати сирну паску, знадобиться доступний набір інгредієнтів: борошно, розпушувач, цукор, сир, родзинки і ванілін для аромату. Випічка виходить ароматна, повітряна і дуже смачна!
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне – 500 Грам
- Сир – 150 Грам
- Яйця курячі – 2 Штуки
- Цукор – 300 Грам (200 грам – для тіста, 100 грам – для глазурі)
- Ізюм – 80 Грам
- Розпушувач – 1,5 Чайних ложки
- Ванілін – 1 Грам
- Масло вершкове – 80 Грам
Інгредієнти для приготування сирноЇ паски.
Змішайте сир і 200 грам цукру в глибокій ємності. Вбийте в миску 1 куряче яйце і 1 жовток.
Білок залиште для глазурі. Збовтайте яйця віночком. Влийте яєчну суміш до сиру. Розтопити вершкове масло і остудіть. Влийте тепле масло в тісто. Всипте просіяне борошно з розпушувачем і ваніліном.
Замісити тісто. Додайте родзинки і знову перемішайте. Так як тісто без дріжджів, йому не потрібно підходити. Відразу викладіть тісто в форми для випікання. У мене паперові. Наповніть форми тістом наполовину.
Випікайте паски 35 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Білок, збийте міксером, всипте 100 грам цукру. Збивати пару хвилин і глазур готова.
Остигнули паски змастіть глазур’ю і прикрасьте на свій смак. Із вказаної кількості інгредієнтів вийде 2 паски вагою по 350-400 грам. Світлого Великодня!