Сирна паска швидкий рецепт

Смачна сирна паска неодмінно прикрасить ваш святковий великодній стіл. Беріть на замітку рецепт і готуйте із задоволенням! Опис приготування: Щоб приготувати сирну паску, знадобиться доступний набір інгредієнтів: борошно, розпушувач, цукор, сир, родзинки і ванілін для аромату. Випічка виходить ароматна, повітряна і дуже смачна!

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 500 Грам
  • Сир – 150 Грам
  • Яйця курячі – 2 Штуки
  • Цукор – 300 Грам (200 грам – для тіста, 100 грам – для глазурі)
  • Ізюм – 80 Грам
  • Розпушувач – 1,5 Чайних ложки
  • Ванілін – 1 Грам
  • Масло вершкове – 80 Грам

Інгредієнти для приготування сирноЇ паски.

Змішайте сир і 200 грам цукру в глибокій ємності. Вбийте в миску 1 куряче яйце і 1 жовток.

Білок залиште для глазурі. Збовтайте яйця віночком. Влийте яєчну суміш до сиру. Розтопити вершкове масло і остудіть. Влийте тепле масло в тісто. Всипте просіяне борошно з розпушувачем і ваніліном.

Замісити тісто. Додайте родзинки і знову перемішайте. Так як тісто без дріжджів, йому не потрібно підходити. Відразу викладіть тісто в форми для випікання. У мене паперові. Наповніть форми тістом наполовину.

Випікайте паски 35 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Білок, збийте міксером, всипте 100 грам цукру. Збивати пару хвилин і глазур готова.

Остигнули паски змастіть глазур’ю і прикрасьте на свій смак. Із вказаної кількості інгредієнтів вийде 2 паски вагою по 350-400 грам. Світлого Великодня!

Don't Miss! random posts ..