Як правильно зробити малосольні огірки рецепт

Огірки свіжі, солоні, малосольні … Цей овоч ми любимо в будь-якому вигляді. Однак, мариновані і солоні огірочки як не можна більше підійдуть для зими, але ж і влітку хочеться оцінити не тільки смак свіжих, щойно зірваних з грядки огірків, але й «Посол». Ми пропонуємо вам приготувати малосольні огірки по-швидкому. Для цього не потрібно великого асортименту спецій, а вже через добу огірки вже «міцно малосольні». Тому з картоплею нового врожаю на вечерю радимо вам їх обов’язково подати!

Огірки малосольні швидкого засолювання.

Інгредієнти:

  • огірки свіжі – 1 кг
  • лист чорної смородини – 1 шт.
  • кріп свіжий – 10 грам
  • часник – 0,5 грама
  • хрін (корінь або лист) – 5 грам
  • вода – 1 літр
  • сіль – 50 грам

Приготування:

  1. Відібрати дрібні огірки.
  2. Вимити, по обидва боки обрізати і наколоти виделкою.
  3. Вимити спеції і укласти огірки в емальовану каструлю, перекладаючи їх стеблами кропу, листям смородини, тертим хріном (або різаним листом хрону), часником.
  4. Залити огірки гарячим розсолом, остудити і накрити огірки дерев’яним кружком або тарілкою.
  5. Через добу огірки готові!

Don't Miss! random posts ..