Що приготувати з курки курячі рулетики з грибами та сиром

Інгредієнти:

  • Куряче філе 4 шт.
  • Печериці 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сир твердий 100 гр
  • Петрушка 2 гілочки
  • Майонез 2 ст.л.
  • Гірчиця 1 ч. л.
  • Прованські трави 1 ч . л.
  • Яйця 2 шт.
  • Борошно пшеничне 0.3 склянки
  • Сухарі панірувальні 0.5 склянки
  • Сіль 1 ч.л.
  • Перець 0.5 ч.л.

Приготування:

У сковороді нагріти олію. Обсмажити дрібно нарізану цибулю до золотистого світлого кольору. Потім додати нарізані гриби. Смажити все до готовності грибів. За смаком посолити та поперчити. Забрати сковороду з вогню.

Начинку трохи остудити. Додати тертий сир та петрушку. Добре перемішати.

Куряче філе вимити, насухо витерти паперовим рушником. Кожне філе розрізати вздовж навпіл, не дорізаючи до кінця 1 см. Розгорнути книжкою і відбити. М’ясо посолити та поперчити з двох сторін.

Соус: Гірчицю змішати із майонезом, прованськими травами.

Скибочка філе змастити соусом. На край викласти трохи начинки. Акуратно згорнути у щільний рулетик.

Курячі рулети обваляти в борошні, потім занурити у збите яйце і запанувати в мелених сухарях.

Обсмажити в розпеченій олії з усіх боків до рум’яної скоринки. Курячі рулетики з грибами довести до готовності в духовці ще 15-20 хвилин за температури 180 °C.

Don't Miss! random posts ..