Інгредієнти:
- Куряче філе 4 шт.
- Печериці 250 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир твердий 100 гр
- Петрушка 2 гілочки
- Майонез 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ч. л.
- Прованські трави 1 ч . л.
- Яйця 2 шт.
- Борошно пшеничне 0.3 склянки
- Сухарі панірувальні 0.5 склянки
- Сіль 1 ч.л.
- Перець 0.5 ч.л.
Приготування:
У сковороді нагріти олію. Обсмажити дрібно нарізану цибулю до золотистого світлого кольору. Потім додати нарізані гриби. Смажити все до готовності грибів. За смаком посолити та поперчити. Забрати сковороду з вогню.
Начинку трохи остудити. Додати тертий сир та петрушку. Добре перемішати.
Куряче філе вимити, насухо витерти паперовим рушником. Кожне філе розрізати вздовж навпіл, не дорізаючи до кінця 1 см. Розгорнути книжкою і відбити. М’ясо посолити та поперчити з двох сторін.
Соус: Гірчицю змішати із майонезом, прованськими травами.
Скибочка філе змастити соусом. На край викласти трохи начинки. Акуратно згорнути у щільний рулетик.
Курячі рулети обваляти в борошні, потім занурити у збите яйце і запанувати в мелених сухарях.
Обсмажити в розпеченій олії з усіх боків до рум’яної скоринки. Курячі рулетики з грибами довести до готовності в духовці ще 15-20 хвилин за температури 180 °C.