Мясні страви на великдень рулет з курки і грибами

Філе птиці

відмінно поєднується з ароматною начинкою з печериць та цибулі та скоринкою з копченого бекону.

Інгредієнти:

  • Печериці 300-350 г
  • Ріпчаста цибуля 1-2 штуки
  • Рослинна олія 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Філе грудки курки 800-900 г
  • Копчений бекон 150-200 г

Приготування:

Гриби та цибулю наріжте невеликими шматочками. Обсмажте у сковороді з олією за 4–5 хвилин. Посолити, поперчити і остудити.

На грудці курки зробіть глибокий надріз з одного боку, але не прорізайте до кінця. Переверніть і зробіть такий самий надріз з іншого боку.

З кожним надрізом філе має розкриватися, як книжка.

Прикрийте плівкою філе і акуратно відбийте з однієї або обох сторін.

Натріть філе сіллю та перцем. Викладіть на нього начинку. Скрутіть щільний рулет і оберніть беконом. Викладіть рулет з куркиу у форму і запікайте приблизно 1 годину при температурі 180 °С.

Прикрийте рулет фольгою, якщо він почне підрум’янюватися надто швидко.

Don't Miss! random posts ..