Філе птиці
відмінно поєднується з ароматною начинкою з печериць та цибулі та скоринкою з копченого бекону.
Інгредієнти:
- Печериці 300-350 г
- Ріпчаста цибуля 1-2 штуки
- Рослинна олія 3 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Філе грудки курки 800-900 г
- Копчений бекон 150-200 г
Приготування:
Гриби та цибулю наріжте невеликими шматочками. Обсмажте у сковороді з олією за 4–5 хвилин. Посолити, поперчити і остудити.
На грудці курки зробіть глибокий надріз з одного боку, але не прорізайте до кінця. Переверніть і зробіть такий самий надріз з іншого боку.
З кожним надрізом філе має розкриватися, як книжка.
Прикрийте плівкою філе і акуратно відбийте з однієї або обох сторін.
Натріть філе сіллю та перцем. Викладіть на нього начинку. Скрутіть щільний рулет і оберніть беконом. Викладіть рулет з куркиу у форму і запікайте приблизно 1 годину при температурі 180 °С.
Прикрийте рулет фольгою, якщо він почне підрум’янюватися надто швидко.