Мясний рулет Новорічна мясна закуска

Ми вже розглядали рецепти м’ясних рулетів та інших  страв із м’яса в одній із новорічних рецептів . І ось ще один рецепт, який до цієї статті не увійшов.

Нам знадобиться:

  • телятина – 800 гр
  • бекон – 300 гр
  • сосиски – 150 гр
  • болгарський перець – 2 шт
  • бульйон м’ясний – 1 склянка
  • сухе біле вино – 1 склянка
  • огірки мариновані – 5-6 шт
  • гірчиця – 2-3 ст. ложки
  • рослинна олія – 50 мл
  • зелень – пучок
  • спеції – чебрець, розмарин, паприка
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

1. М’ясо розрізати так, щоб вийшов прямокутний плоский шар. Його відбити, посолити, приправити спеціями. Розтерти все по поверхні. Налити в руки олію та розподілити її по м’ясу.

2. Бекон порізати якомога тонше. Укласти його поверх м’яса і змастити гірчицею. Залишити на 30 хвилин.

3. Відварити сосиски до готовності, охолодити.

4. Огірки та перець нарізати довгою соломкою.

5. Сосиски та порізані огірки з перцем викласти на м’ясо.

6. Згорнути м’ясо рулетом. Перев’язати кулінарною ниткою.

7. Змастити глибоку форму для запікання олією. Викласти до неї рулет. Зверху полити м’ясним бульйоном та білим сухим вином.

8. Накрити форму фольгою. Випікати при температурі 180 градусів 1 годину 10 хвилин. Через кожних 15 хвилин поливати рулет соком.

9. Зняти фольгу та випікати ще 20 хвилин. Рулет повинен покритися гарною рум’яною скоринкою.

Рулет виходить дуже смачним і виглядає святково. Тож він буде дуже добре на святковому столі!

Don't Miss! random posts ..