Пармезан, соус марінара, запашний базилік і часник надають цьому домашньому м’ясного рулету чудовий італійський смак і аромат.
Його основа – яловичий фарш. Змішайте його з іншими інгредієнтами мітлофа, сформуйте буханки викладіть у форму для хліба, змастіть поверхню томатним соусом, щоб вийшла солодко-пряна скоринка, і запечіть до готовності.
Щоб мітлоф був соковитим всередині, бажано використовувати миттєвий термометр для м’яса і запікати до зазначеної в рецепті температури.
Подавайте його з макаронами, рисом, тушкованими овочами або просто наріжте скибочкам і покладіть на хліб.
Інгредієнти до рецептом:
- 1,3 кг. яловичого фаршу
- 1/4 ст. + 2 ст. л. оливкового масла
- 4 ч. Л. (Приблизно 6 зубчиків) часнику
- 2 середніх цибулі, нарізаних кубиками
- 2 червоних солодких перцю, очищених від насіння і нарізаних
- дрібними кубиками
- 0,5 ст.л. листя базиліка
- 2 ст. л. листя петрушки
- 4 яйця
- 1 ч. л. солі
- 0,5 ч. Л. чорного перцю
- 2 ст.л тертого пармезану
- 1,5 ст.л панірувальних сухарів
- 2 ст. л. вустерського соусу
- 2 ст. л. бальзамічного оцту
- 1 ст. соусу марінара
Приготування страви за рецептом:
Розігрійте духовку до 170 ° С.
У сковороді середнього розміру на середньому вогні нагрівайте 1/4 ст. оливкового масла і додайте часник. Смажте 1 хвилину, потім додайте перець і цибулю і смажте до м’якості. Остудіть.
Змішайте в невеликій мисці базилік, петрушку і яйця, а потім додайте сіль і чорний перець. В іншій невеликій мисці змішайте пармезан і панірувальні сухарі.
Руками в великій мисці змішайте яловичий фарш, зелень і яйця, пармезан і панірувальні сухарі, вустерский соус, оцет і решту 2 ст. л. оливкового масла. Довго не перемішуйте.
Викладіть м’ясну суміш у змащену маслом форму для хліба. Якщо у вас немає форми для хліба, надайте м’ясної суміші форму хліба руками на змащеному олією деку або у формі для випічки. Змастіть соусом марінара, рівномірно розподіляючи по всій поверхні.
Запікайте приблизно 50-60 хвилин або до тих пір, поки термометр для м’яса, вставлений в середину мітлофа, що не покаже температуру 71 ° С. Вийміть з духовки і дайте відпочити протягом 5 хвилин. Наріжте мітлоф і подавайте на стіл.