Пісні коклети як готувати котлети з сочевицею

Котлети з сочевицею вийшли саме в такому форматі: максимально просто, максимально швидко. Котлети з сочевицею — навіть незважаючи на те, що це смачно і просто, бажання напружуватися все одно не виникає.

Інгредієнти:

  • 300 г. червоної сочевиці;
  • 300 р. картоплі, звареної в «мундирах»;
  • невеликий пучок кропу;
  • 1/3 ч. л. кмину;
  • ½ ч. л. паприки;
  • борошно або панірувальні сухарі;
  • рослинна олія для смаження;
  • сіль, перець за смаком.

Приготування:

Сочевицю замочуємо на ніч, вранці зливаємо воду, заново заливаємо її і проварюємо сочевицю до готовності (близько 15 хвилин).

Викладаємо її в миску. Додаємо картоплю. Менемо картопледавкою або пропускаємо через м’ясорубку.

Додаємо сіль, перець, спеції, кріп, перемішуємо до однорідності.

Вологими руками формуємо котлети. Обвалюємо їх у борошні або панірувальних сухарях.
Смажимо на добре розігрітій сковороді на олії з двох сторін до золотистої скоринки.
Подаємо з будь-яким пісним соусом, овочами, салатами.

Смачного!

Don't Miss! random posts ..