Пісний грибний паштет

Цей паштет можна використовувати для приготування фаршированих овочів, як начинку для млинчиків і пирогів. Замість сочевиці в даний рецепт цілком підійде нут або гречка, яку можна проростити, подрібнити і використовувати в сирому вигляді.

Пісний грибний паштет склад:

  • Огірок – 1 шт.
  • Печериці – 400 г.
  • Сочевиця зелена – 1/2 ст.
  • Волоський горіх – 1/2 ст.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Бальзамічний оцет – 1 ч. Л.
  • Рукола – 1 пучок.
  • Чебрець – 1 ч. Л.
  • Чорний перець.
  • Сіль.

Приготування:

Сочевицю замочити на ніч, воду злити, залити свіжу і відварити до готовності. Гриби, цибулю нарізати і згасити до готовності. Волоські горіхи подрібнити до кавомолці. З’єднати сочевицю, цибулю, гриби, горіхи і спеції і збити в блендері до стану паштету. Огірок нарізати кружальцями, за допомогою ложки викласти на кожну часточку паштет, прикрасити руколою.

Don't Miss! random posts ..